HELE DAGEN ØKOLOGISK FROKOST OG BRUNCH
HELE DAGEN ØKOLOGISK FROKOST OG BRUNCH
Belgisk vaffel- og panko-stekt blomkål (E, W, D, SE)
salsa verde på tomatillos, syltet chili, koriander, thai basilikum og vegansk chipotle mayo
185, –
Fransk omelett med fire oster (E, D)
servert med grønn bladsalat og friske urter + tilsett brød og smør (D, B) 59,-
169, –
Avokadotoast på surdeig (V, W, SE) (glutenfritt alternativ tilgjengelig)
med tørkede tomater, friske urter og lime + tilsett posjert eller brent egg (E) 45,–
185, –
Brioche med sopp og hollandaise (W, D) (glutenfritt og vegansk alternativ tilgjengelig)
med ramsløkpesto, syltet løk og grønnkålchips + tilsett posjert eller stekt egg (E) 45,–
199, –
Veganske amerikanske pannekaker (V, N, W)
Med bær, coulis, vegansk krem og ristede nøtter
190, –
Norsk yoghurt med sitrussalat (N, D) (vegansk alternativ tilgjengelig)
blodappelsin, honning, valnøtter, ristet kokos og vanilje
140, –
SIDES
Hummus (V, SE)
granateple, sesamfrø, friske urter og olivenolje
99, –
Søtpotetfries (V)
med friske urter og svart vegansk hvitløksaioli
120, –
Stekt eller posjert egg (E)
45, –
Brød og smør (D,W)
surdeigsbrød & pisket Røros smør (veganske og glutenfrie alternativer)
59, –
Varm sitruspotetsalat (V)
perlepoteter, taggiasca-oliven, sjalottløk, sitron, olivenolje og friske urter
110, –
Søtt
Honningkake (E, D, W)
89, –
Dagens kake
spør din servitør om vårt utvalg
79, –
Mørk sjokoladeterrin (E, D)
på Valhorona-sjokolade
99, –
Dagens muffins
spør din servitør om vårt utvalg
59, –
V – Vegan N – NUTS E – EGGS M – MUSTARD S – SOY C – CELERY SU – SULPHITES D – DAIRY W – SWHEAT SE – SESAME