Velkommen til et bærekraftig vegansk julebord i Oslo
Er du lei av for mange tradisjonelle julebord før jul? Vårt julebord er en økologisk versjon av en klassisk vegansk julebordsmeny. Om du ikke har prøvd nøttestek og vegisterkaker så er vi overbevist om at du kommer til å bli positivt overrasket.
Nå kan du reservere ditt julebord for grupper mellom 15-55 alle dager fra 1. november til 22. desember og ha hele restauranten for dere selv. For de av dere som ikke er så mange så har vi åpent for alle type reservasjoner den 7. desember. Du kan reservere ditt bord her.
Julebordsmeny
Menyen blir servert “sharing”, består av 6 retter og koster 590,- pp. Om man ønsker en vinpakke, ølpakke, en god flaske naturvin eller økologisk vin, eller et spennende alkoholfritt alternativ, gi oss beskjed.
JULEBORDMENY
Saftig nøttestek
Hjemmelaget rødkål
Dampet rosenkål og appelsinsalat
Vegisterkaker
Ovnsbakte poteter og urter
Rødvinssaus
DESSERT
Marinert appelsin, sjokolade og appelsinkrem og pepperkake crumble
Lokal kaffe
Hvorfor ha julebord hos oss?
Fantastisk beliggenhet rett ved vannkanten.
Vakre og unike arkitekttegnede lokaler.
Og ikke minst, slå et slag for dyrevelferd, miljøet og deg selv.
ALL-DAY ORGANIC BREAKFAST & BRUNCH at GAMLEBYEN
Avocado toast on house made bread (V, W) gluten free alt available
fresh and mashed avocado, herbs and lime + add poached or fried egg 45,- (E)
195, –
Forrest Berry Smoothie Bowl (V, N, S)
With our own super granola and almond butter, fresh berries and banana
180, –
Tofu scramble toast on house made bread (V, W) gluten free alt available
made with turmeric, tomato, red onion, spinach and nutritional yeast
195, –
Caesar salat (D)
romaine, crispy tofu, parmesan, vegan Caesar dressing and pomegranate
199, –
Falafel & hummus salad (V, SE, W, M)
with baby leaf, spinach, pickled onion, marinated red cabbage, cucumber, pomegranate and honey & mustard dressing
225, –
Vegan American pancakes (V, N, W)
fluffy American pancakes with house made blueberry compote, fresh berries, vegan vanilla cream and roasted nuts. Add maple syrup 25,-
190, –
SIDES
Halloumi fries (D, W)
with vegan sriracha mayo, pomegranate and fresh mint
125, –
Sweet potato fries (V)
double fried with vegan sriracha mayo
120, –
Small Caesar salad (D)
romaine, crispy tofu, parmesan, vegan Caesar dressing and pomegranate
85, –
½ mashed avocado (V)
49, –
Falafel side (V, W)
served with honey & mustard sauce
95, –
Hummus (V, SE)
with fresh herbs and olive oil
99, –
Bread & butter (G, D) gluten free alt available
Grilled house made bread with butter
69, –
Extra fried or poached egg (E)
tell your waiter how you would like your egg
45, –
SWEETS
Basque cheese cake (E,D,W)
95, –
Cake of the day
85, –
V – VEGAN N – NUTS M – MUSTARD S – SOY C – CELERY SU – SULPHITES D – DAIRY W – WHEAT SE – SESAME